Webbplatsens överlägg

Tjänster

Ordningsskapande hemma

Jag arbetar inte längre heltid med att iordningställa garderober, förråd, arbetsrum, kök och andra utrymmen som stökats till och belamrats. Det händer dock att tid finnes för ett rensningsuppdrag, kontakta mig om du är intresserad av att veta vilka tider som för närvarande finns tillgängliga.

Priser

980 SEK/timma inkl. moms för privatpersoner på vardagar, 1080 SEK/timme på helger. För företag debiteras 1250 SEK/timme ex. moms.

Minsta antal timmar per dag är 6. Inga resekostader tillkommer inom Stockholm, för övriga delar av landet tillkommer rese- samt eventuella övernattningskostnader.

Utbildningar

I de ordningsutbildningar jag saluför får du inte bara ta del av mina 15 års erfarenheter av ordningsskapande utan också lära dig den metod jag arbetat fram som jag kallar för Tornadometoden. Metoden innebär att hemmet blir lika genomgånget som om en tornado dragit fram, men med skillnaden att det blir lättare att hålla ordning, samtidigt som du får stenkoll på alla dina saker. Livet blir helt enkelt lättare att leva.

I utbildningarna gås hemmets alla rum och utrymmen igenom liksom kunskap och tips om vanor och rutiner. Du får även lära dig om de psykologiska förklaringar som kan ligga bakom oordning och om rätt förvaring.

För yrkesutövande grupper såsom socialpedagog, arbetsterapeut, boendestödjare, personlig assistent, inom hemtjänsten, socialförvaltningen eller LSS kan särskilda föreläsningar/workshop skapas där personalen får lära sig hur man stöttar, undervisar och vägleder personer som kan ha ett extra behov av ordningsskapande hemma såsom exempelvis personer med NPF, samlarproblematik och demens.

Innehar F-skattsedel och är registrerad för moms.

Copyright Ordningskonsult Nina Strandberg 2024