Webbplatsens överlägg

Kundomdömen


Jag är en sån där människa som ogillar att rensa, inte är så organisatorisk av naturen och hittar alltid en massa andra saker att göra istället för att rensa ur. En av anledningarna till det är att det tar så mycket energi att röja. Vad jag dock lärde mig på kursen var att röran i garderober, skåp och förråd, tar ännu mer energi, även om man inte ser kaoset bakom dörrar och i lådor. Utbildningen var fylld med bra tips och råd på hur man likt en tornado kan gå fram och röja och organisera i alla skrymslen och vrår. Nina delade generöst med sig av sin gedigna kunskap och vi fick praktiska listor att följa, vilket har varit guld värt för mig. Tack vare Ninas kurs har jag nu städat undan, gett bort, sålt och slängt massor med saker. OCH organiserat stora delar av hemmet. Kan varmt rekommendera denna kurs. Tack Nina!

Anna Löndahl, it-tekniker, Hallstavik

Att få rensa bland sina ting är som att rensa upp i sitt liv även på insidan. Det ger ny energi och en nystart och känslan blir nästan transformerande. Gamla ting kan bli som nya för en igen och åter få en plats i tillvaron om vi bara tänker över dess existens ordentligt och vissa ting är en bara färdig med, men de kan ge lycka åt någon annan. Andra ting har inte så mycket kvar att ge för världen och då får någonting gå till återvinning eller förbränning. Att få ordning på alltihop var som att lägga ett pussel och Tornadometoden passade mig bra. Med handledning av Nina blev det roligt och givande tillsammans med de övriga deltagarna! Kan verkligen rekommendera att organisera och strukturera med Ninas hjälp! Då händer det grejer! Så tacksam för kursen! 

Karin Hellgren, Hälsocoach, Stockholm

Tornadometoden gör att du slipper tänka och kan fokusera på att bara göra. Resultatet blir ett lugnt inre och ett lugnt hem!

Paula Boyer, Egenföretagare, Stockholm

Jag gick kursen ”Skapa ordning hemma på 7 veckor” och fick tips, råd och tillgång till en metod som verkligen underlättar att rensa, få ordning och upprätthålla ordningen. Rekommenderas till alla som suckar över överfulla förråd och oreda i garderoben!

Lina Hall Tirén, konstnär, Nynäshamn

Ditt föredrag var superbra! Och det är det också många medlemmar som har sagt flera gånger i efterhand.

Johanna Hjortman, Ordförande, patienföreningen OCD Stockholm

Nina Strandberg är en mycket positiv och inspirerande eldsjäl som brinner för att skapa engagemang hos sina åhörare. Nina får mig att vilja gå hem och rensa på en gång! Fylld av den positiva känslan som uppstår när vi skapar ordning omkring oss sätter jag igång direkt! Ninas erfarenhet i ämnet och personliga utstrålning gör att det är lätt att följa med i föreläsningen och att hitta direkta kopplingar till mitt eget liv.

Eva Danneker, VD bokhandeln Vattumannen

Det var en givande föreläsning. Gästerna var nöjda och tyckte du var trevlig att lyssna på. En man kom hit i dag på herrträffen och berättade att hans fru hade kommit hem i går härifrån och hon hade börjat röja i köket för fullt här på eftermiddagen. De hade slängt massa onödiga saker och organiserat i sina skåp.

Birgitta Thomée, Samordnare, Hälsoträffen Östermalm, Stockholms stad