Överlägg

Om mig

Nina Strandberg

Som Sveriges första ordningskonsult drev jag 2006-2019 företaget iordning där jag fick förtroendet att rensa och skapa ordning i hundratals hem och arbetsplatser. Det finns nog inga slags utrymmen jag inte arbetat med; garagen, förråd, kassaskåp, skafferier, kylskåp, barnrum, smyckeskrin, samlingar, badrum, sommarstugor, dödsbon, garderober och papper. Jag har också strukturerat åt både små och stora företag och jag har älskat det jag gör. Jag har en akademisk examen som beteendevetare, är född och bor i Stockholm, men är uppvuxen i byn Mellansel utanför Örnsköldsvik. Min passion och drivkraft är att få människors hem, och därmed i förlängningen deras liv, att fungera bättre. 2008 skrev jag boken “Röj och rensa” (Semic förlag 2008) som sålde i 27.500 ex. Provläs den här!

Ordet “ordningskonsult” togs 2010 upp som nyord i SAOL- ett ord jag hittade på vid företagsstarten då yrkestiteln vid denna tid inte fanns i Sverige. Sedan dess har en ny bransch vuxit fram i ordningsskapandets tjänst.

I de ordningsutbildningar jag saluför får du inte bara ta del av mina 15 års erfarenheter av ordningsskapande utan också lära dig den metod jag arbetat fram som jag kallar för Tornadometoden. Metoden innebär att hemmet blir lika genomgånget som om en tornado dragit fram, men med skillnaden att det blir lättare att hålla ordning, samtidigt som du får stenkoll på alla dina saker. Livet blir helt enkelt lättare att leva.

Målet med ordning är att spara tid, pengar och energi för att kunna fokusera på det som är viktigt i livet. Under den tid vi befinner oss i är det dessutom viktigare än någonsin med ett välfungerande hem. Genom att transformera ditt hem transformeras din vardag och i förlängningen ditt liv. Detta är därför inte bara en kurs i ordningskunskap utan i förlängningen en livsstilsförändring.

Välkommen att låta dig inspireras!