Webbplatsens överlägg

Om mig

Nina Strandberg

Som Sveriges första ordningskonsult drev jag 2006-2019 företaget iordning där jag fick förtroendet att rensa och skapa ordning i hundratals hem och arbetsplatser. Min passion och drivkraft är att få människors hem, och därmed i förlängningen deras liv, att fungera bättre.

Det finns nog inga slags utrymmen jag inte arbetat med; garagen, förråd, kassaskåp, skafferier, kylskåp, barnrum, smyckeskrin, samlingar, badrum, sommarstugor, dödsbon, garderober och papper. Jag har också strukturerat åt både små och stora företag och jag har älskat det jag gör.

Född är jag i Stockholm men uppvuxen i en by i Ångermanland sm heter Mellansel. Jag har en akademisk examen som beteendevetare, mångårig erfarenhet av arbete inom socialpsykiatrin samt av arbete som kurator.

Många med NPF har vittnat om att den metodik jag arbetat fram varit hjälpsam för att de själva ska kunna lära sig, skapa och upprätthålla ordning hemma på ett sätt som inte bara tillfredsställer vardagslivet och hemmets funktion. Mitt sätt att arbeta tillsammans samtidigt som en individanpassning görs innebär också en glädje och lättnad för själen samt en förnyad tro på att det egna jaget klarar av mer än vad man kanske har trott.

2008 skrev jag boken “Röj och rensa” (Semic förlag 2008) som sålde i 27.500 ex. Provläs den här!

Ordet “ordningskonsult” togs 2010 upp som nyord i SAOL- ett ord jag hittade på vid företagsstarten då yrkestiteln vid denna tid inte fanns i Sverige. Sedan dess har en ny bransch vuxit fram i ordningsskapandets tjänst.