Om mig


Nina Strandberg

Som Sveriges första ordningskonsult drev jag 2006-2019 företaget iordning där jag fick förtroendet att rensa och skapa ordning i hundratals hem och arbetsplatser. Jag har en akademisk examen som beteendevetare, är född och bor i Stockholm, men är uppvuxen i byn Mellansel utanför Örnsköldsvik. Min passion och drivkraft är att få människors hem, och därmed i förlängningen deras liv, att fungera bättre. 2008 skrev jag boken “Röj och rensa” (Semic förlag 2008) som sålde i 27.500 ex. Provläs den här!

Ordet “ordningskonsult” togs 2010 upp som nyord i SAOL- ett ord jag hittade på vid starten då yrkestiteln vid företagsstarten inte fanns i Sverige. Sedan dess har en ny bransch vuxit fram i ordningsskapandets tjänst.

I samband med pandemin dök idén om ordningsutbildningar upp; i dessa får du inte bara ta del av mina 15 års erfarenheter av ordningsskapande utan också lära dig den metod jag arbetat fram som jag kallar för Tornadometoden. Metoden innebär att hemmet blir lika genomgånget som om en tornado dragit fram, men med skillnaden att det blir lättare att hålla ordning, samtidigt som du får stenkoll på alla dina saker, ja livet blir helt enkelt lite lättare att leva.