Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 63

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 73

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 89

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 102

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 111

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 40

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 51

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 68

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 82

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 91
Köpvillkor & integritetspolicy - Nina Strandberg
Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /www/webvol40/jo/kji03kyhdd378g4/ninastrandberg.se/public_html/wp-includes/formatting.php on line 5397

Köpvillkor & integritetspolicy

Företagsinformation:

Webbadress: https://ninastrandberg.se
nina@ninastrandberg.se
Roslagsgatan 4
113 55 Stockholm
Tel. 070 – 45 45 445

Innehar F-skattsedel samt är registrerad för moms

1. Allmänt
2. Köpvillkor
3. Betalning
4. Leverans

5. Avbeställning
6. Ångerrätt
7. Garanti
8. Hantering av dina personuppgifter och GDPR
9. Med vem delar vi dina personuppgifter
10. Cookieshantering


1. Allmänt
De kurser företaget erbjuder är avsedda att användas av kursdeltagarna under kursens den tid kursen pågår. Ingen del eller form av kursmaterialet får ytterligare spridas vare sig under eller efter pågående utbildning. Materialet får ej heller publiceras eller på annat sätt mångfaldigas för att spridas vidare varken i original eller i modifierad form utan vår tillåtelse.

De förinspelade kurserna finns tillgängliga 30 dagar efter köp. Livesända kurser spelas inte in, missar du något kurstillfälle får du möjlighet att delta vid ett annat kurstillfälle som behandlar den lektion du missat. Kontakta i så fall oss så hjälper vi dig att boka in ett nytt kursdatum.

2. Köpvillkor
Betalning sker för privatpersoner med kort alt. swish före kursens start, företag har möjlighet att betala med faktura. Vi reserverar oss för ev. prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel etc. Om du köpt en kurs som påbörjats påverkas den inte av ev. höjningar eller sänkningar av priset som sker efter anmälningstillfället.

3. Betalning
Vi kräver betalning för kursen från den tidpunkt som du beställer den. Kursen ska vara betald innan kursens påbörjande. I annat fall kan du komma att nekas tillträde till anmäld kurs och kan komma att få vänta på nästa kurstillfälle. Om betalningen ej godkännes annulleras din kursanmälan.

4. Leverans
Livekurs: Du kommer i god tid innan  kursens början få en länk till kurswebinariet. Var vänlig kontrollera din skräppost-mapp ifall du inte mottagit en länk senast 2 timmar innan kurstillfällets start. Kontakta därefter oss om du inte mottagit någon länk. Förinspelade kurser: Leverans av kursen sker efter emottagen betalning.

5. Avbeställning
Privatkonsumenter har enligt distansavtalslagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar (2005:29). Så snart du har fått åtkomst till den färdiginspelade kursen när du genomfört köpet har du godkänt att ångerrätten inte gäller. Vill du avboka din plats på en livekurs bör du göra det 48 h innan påbörjad kurs. Du får då naturligtvis pengarna åter.

6. Ångerrätt
Med hänvisning till lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) gäller ingen ångerrätt eftersom digitalt innehåll som levereras på annat sätt än på ett fysiskt medium inte omfattas av denna lag. För mer information om denna lag, se konsumentverket.se Ångrar du din medverkan i en beställd livekurs går det bra att göra det innan du medverkat i det första kurstillfället. Avboka då senast 48 h innan kursen påbörjats.

7. Garanti
Resultatet av webkurserna bygger till stor del på ditt eget engagemang och hur delaktig du själv är vid kurstillfället. Det finns därför inga garantier på att webinariet kommer att leda till ett för dig önskat resultat av kursen. Tänk på att live-kurserna inte sparas, missar du något tillfälle får du möjlighet att medverka vid nästa kurstillfälle vid missad lektion. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser om det blir för få deltagare. Naturligtvis får du då dina pengar tillbaka.

8. Hantering av dina personuppgifter och GDPR
Vi behandlar persondata i enlighet med GDPR. I samband med ditt köp godkänner du att vi lagrar och hanterar dina personuppgifter. Vi lagrar de uppgifter som är nödvändiga för att fullfölja avtalet gentemot dig och för att kunna bedriva vår verksamhet. Du har enligt GDPR rätt att få tillgång till den information som vi har registrerat om dig. Vi sparar personuppgifter så länge det finns rättslig grund, ett dokumenterat syfte för behandlingen eller en pågående användarrelation. Normalt sparar vi dina kunduppgifter i maximalt tre år från din senaste kundkontakt.

Dock sparar vi uppgifter som behövs enligt bokföringslagen, i dagsläget sju år. Om de uppgifter som vi lagrar om dig är irrelevanta, felaktiga eller ofullständiga kan du begära att informationen ska rättas, begränsas eller tas bort vilket vi gör i den mån det är möjligt med undantag för de lagar där vi är skyldiga att spara dina uppgifter. Dina kontaktuppgifter kommer aldrig att säljas vidare

9. Med vem delar vi dina personuppgifter
Vi delar analysdata via tredjepartscookie för marknadsföring och webbanalys i syfte att förbättra våra tjänster. Din IP-adress registreras inte, vilket medför att informationen om dig inte kopplas samman med din identitet. I det fall du tillåtit att vi skickar information till dig om nyheter och tjänster använder vi oss av ett externt CRM-system där din e-postadress lagras. Du kan när som helst avbryta din prenumeration.

10. Cookiehantering
Vi använder oss av cookies för att förbättra webbplatsen och för att ge dig en så bra upplevelse och så bra service som möjligt. Permanenta cookies sparar en fil på din dator för att anpassa webbplatsen efter dina val och kommer ihåg att du har besökt oss tidigare. Dessa lagras under en viss tid, alternativt tills du väljer att ta bort dem. Sessionscookies används under den tid du besöker webbplatsen, när du stänger webbläsaren försvinner dessa. Sessionscookies behövs för att kunna erbjuda våra tjänster, som inte fungerar utan dessa cookies.

Vi använder analysverktyget Google analytics för att förbättra innehåll, navigation och struktur på hemsidan. Analysverktyget använder JavaScript och cookies. Informationen om din användning är anonymiserad. Google analytics ansvarar för insamling och behandling av personuppgifter från sådana cookies. Vi har inte tillgång till dessa insamlade uppgifter. Cookies sparas på dator eller mobiltelefon och kan endast läsas av den webbplats de kommer från. För att undvika att få din information sparad kan du i din webbläsare välja att inte acceptera cookies. Väljer du att inte acceptera cookies kommer dock inte webbplatsen att fungera optimalt.

Copyright Ordningskonsult Nina Strandberg 2022