Filosofi

Jag har arbetat som Sveriges första ordningskonsult sedan 2006 och har sedan dess rensat, strukturerat och skapat ordning hemma hos människor. Det finns nog inga slags utrymmen jag inte arbetat med; garagen, förråd, kassaskåp, skafferier, kylskåp, barnrum, smyckeskrin, samlingar, badrum, sommarstugor, dödsbon, garderober och papper. Jag har också strukturerat åt både små och stora företag och jag har älskat det jag gör.

Där asiaterna älskar sakrala, minimalistiska ytor och amerikanarna har en uppsjö av saker befinner Sverige sig mitt emellan, inte bara geografiskt utan också när det kommer till ting och inredning. Vårt skandinaviska förhållningssätt har gjort oss kända internationellt med rena, enkla miljöer med en praktisk funktion.

Jag är uppvuxen i Mellansel, en liten by utanför Örnsköldsvik i Ångermanland. Där finns inte bara älg, hjortron, frisk lantluft och en fantastiskt vacker natur; utan också en inställning som går ut på att allt går att ordna. Min norrländska bakgrund i kombination med den svenska faiblessen för det modesta har inspirerat mig. Min ordningsfilosofi och devis kallar jag Nordic Organizing.

Nordic Organizing går ut på att skapa hem som fungerar, där flödet av saker passar människorna som bor där på ett hållbart sätt. Målet är att spara tid, pengar och energi för att kunna fokusera på det som är viktigt i livet. Under den tid vi befinner oss i är det dessutom viktigare än någonsin med ett välfungerande hem. Genom att transformera ditt hem transformeras din vardag och i förlängningen ditt liv. Detta är därför inte bara en kurs i ordningskunskap utan i förlängningen en livsstilsförändring.

Välkommen att låta dig inspireras!