Integritetspolicy

Företagsinformation:

Webbadress: https://ninastrandberg.se
nina@ninastrandberg.se
Roslagsgatan 4
113 55 Stockholm
Tel. 070 – 45 45 445

Innehar F-skattsedel samt är registrerad för moms

1. Hantering av dina personuppgifter och GDPR

Vi behandlar persondata i enlighet med GDPR. I samband med ditt köp godkänner du att vi lagrar och hanterar dina personuppgifter. Vi lagrar de uppgifter som är nödvändiga för att fullfölja avtalet gentemot dig och för att kunna bedriva vår verksamhet. Du har enligt GDPR rätt att få tillgång till den information som vi har registrerat om dig.

Vi sparar personuppgifter så länge det finns rättslig grund, ett dokumenterat syfte för behandlingen eller en pågående användarrelation. Normalt sparar vi dina kunduppgifter i maximalt tre år från din senaste kundkontakt. Dock sparar vi uppgifter som behövs enligt bokföringslagen, i dagsläget sju år.

Om de uppgifter som vi lagrar om dig är irrelevanta, felaktiga eller ofullständiga kan du begära att informationen ska rättas, begränsas eller tas bort vilket vi gör i den mån det är möjligt med undantag för de lagar där vi är skyldiga att spara dina uppgifter.

Dina kontaktuppgifter kommer aldrig att säljas vidare.

3. Med vem delar vi dina personuppgifter

Vi delar analysdata via tredjepartscookie för marknadsföring och webbanalys i syfte att förbättra våra tjänster. Din IP-adress registreras inte, vilket medför att informationen om dig inte kopplas samman med din identitet.

I det fall du tillåtit att vi skickar information till dig om nyheter och tjänster använder vi oss av ett externt CRM-system där din e-postadress lagras. Du kan när som helst avbryta din prenumeration.

4. Cookieshantering

Vi använder oss av cookies för att förbättra webbplatsen och för att ge dig en så bra upplevelse och så bra service som möjligt.

Permanenta cookies sparar en fil på din dator för att anpassa webbplatsen efter dina val och kommer ihåg att du har besökt oss tidigare. Dessa lagras under en viss tid, alternativt tills du väljer att ta bort dem. 

Sessionscookies används under den tid du besöker webbplatsen, när du stänger webbläsaren försvinner dessa. Sessionscookies behövs för att kunna erbjuda våra tjänster, som inte fungerar utan dessa cookies.

Vi använder analysverktyget Google analytics för att förbättra innehåll, navigation och struktur på hemsidan. Analysverktyget använder JavaScript och cookies. Informationen om din användning är anonymiserad. Google analytics ansvarar för insamling och behandling av personuppgifter från sådana cookies. Vi har inte tillgång till dessa insamlade uppgifter.

Cookies sparas på dator eller mobiltelefon och kan endast läsas av den webbplats de kommer från. För att undvika att få din information sparad kan du i din webbläsare välja att inte acceptera cookies.Väljer du att inte acceptera cookies kommer dock inte webbplatsen att fungera optimalt.

Copyright Ordningskonsult Nina Strandberg 2021